Hjælpere

Sydjyllandslejren

Sommerens hyggeligste lejr

Hjælpere

På Sydjyllandslejren inddeler vi børnene i fire aldersopdelte grupper, som er de grupper, børnene laver aktiviteter i, spiser i og sover i. Det betyder, at man lærer sin gruppe rigtig godt at kende (både som hjælper og barn), og der er mulighed for at knytte nogle rigtig gode venskaber i løbet af ugen. Ydermere betyder aldersopdelingen, at man kan tillade sig at lave mere aldersspecialiserede aktiviteter, som fanger lige netop dén aldersgruppe og ikke nødvendigvis alle fra 7-13 år.

Afhængigt af aldersgruppen du er tilknyttet, er der altså et hav af muligheder for at få en fed uge, men du kan være sikker på, at der i løbet af ugen vil være aktiviteter for enhver smag – lige fra fattigmandspaintball til postkortskrivning. Desuden er der fælles lejrhygge nogle aftener i løbet af ugen, en tur i svømmehallen og en stor udflugt – vi har været i Legoland de seneste to år.

Aktiviteterne bliver arrangeret af hjælperne på forweekenden, som afholdes cirka tre måneder før lejren. Denne er obligatorisk, og det er her, hjælperne inddeles på de forskellige børnegrupper, hvorefter man planlægger et program for sin gruppe på lejren. Hjælperflokken består af både gamle og nye hjælpere.

Desuden gør vi vores bedste for at hjælperne har det hyggeligt og sjovt, for så har børnene det også godt og får en rigtig dejlig ferieoplevelse.

 

Lyder det som noget for dig?

Ansøg om at blive frivillig på lejr 11 på http://ferielejr.dk/blivfrivillig

 

Lejrgalleri

Vigtige datoer

 

Januar 2017

Forhåndstilmelding for deltagere begynder

Ansøgning hjælpere begynder

 

10. marts 2017

Ansøgningsfrist for hjælpere

 

1. april 2017

Ansøgningsfrist for deltagere

 

21. til 23. april 2017

Forberedelsesweekende for hjælpere

 

8. til 16. juli 2017

Ferielejr for hjælpere

 

9. til 15. juli 2017

Ferielejr for børn